Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
O mnie
Kontakt
Współpraca
▼
środa, 10 kwietnia 2019
SERNIK Z MANGO I KWIATAMI FORSYCJI
›
Kwiecień to czas kiedy kwitną forsycje, mało kto wie, że można je jeść, a szkoda, bo są skarbnicą witaminy C, rutyny, świetnie działa na al...
3 komentarze:
czwartek, 13 lipca 2017
FRYTKI PIECZONE Z PARMEZANEM I TYMIANKIEM
›
Od jakiegoś czasu panuje prawdziwy boom na frytki, na każdym zlocie food trucków co najmniej 2 wozy proponują fryty belgijskie, swoją drogą ...
środa, 15 lutego 2017
CHILI CON CARNE
›
Chili con carne darzę taką estymą jak Trump swój wieżowiec :) I muszę Wam powiedzieć, że to porównanie jest jak najbardziej na miejscu...
sobota, 28 stycznia 2017
KREWETKI PO TAJSKU NA FIOLETOWEJ MARCHWII
›
Tajlandia stoi owocami morza, na kolorowych i zatłoczonych targach można kupić najwspanialsze okazy krewetek, kalmarów i cudownych okazów ry...
1 komentarz:
czwartek, 12 stycznia 2017
BEZGLUTENOWY MAKOWIEC JAPOŃSKI Z BIAŁEGO MAKU
›
Tradycyjny makowiec japoński robi się z kaszą manną i makiem czarnym, a że kaszy mannej nie mogę, a biały mak został mi po świętym Marcinie,...
niedziela, 1 stycznia 2017
WĘDZONE RYBY W JAMIE (SŁOWIANIE TAK ROBILI)
›
Kiedy myślimy o kuchni Słowian, takiej z X wieku, przychodzi nam nam myśl sucha kasza i właściwie nic więcej, a okazuje się że to bzdury! Sł...
2 komentarze:
sobota, 31 grudnia 2016
ZAPIEKANE GRUSZKI Z GORGONZOLĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI
›
Dziś zapraszam Was na przystawkę z serii mało roboty, mało składników, a smak powala na kolana :) Kiedyś jadłam kanapki z takimi składnikami...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer